šešėlių paletė

Kaip pasidaryti natūralų makiažą?

Natūralus makiažas pastaruoju metu tampa vis populiaresnis dėl savo subtilumo ir gebėjimo išryškinti natūralų odos grožį. Toks makiažas yra lengvas, sveikas odai ir padeda išvengti per daug ryškių linijų ar spalvų, kurios gali atrodyti nenatūraliai. Šis makiažas dažnai paremtas kokybiškomis priemonėmis, kurios garsėja savo švelniomis ir odai draugiškomis formulėmis. Kaip pasidaryti tokį makiažą ir kokių priemonių prireiks?

Odos paruošimas

Norint sukurti natūralų makiažą, pirmiausia svarbu tinkamai paruošti odą. Korėjietiška grožio rutina ypač didelį dėmesį skiria odos priežiūrai. Pradėkite nuo gero odos drėkinimo – naudokite drėkinantį kremą arba esenciją, kuri padės odai išlikti švelniai ir sudrėkintai. Drėgna oda suteiks natūralų švytėjimą ir padės makiažui gražiai išsilaikyti visą dieną.

Korėjietiškas BB kremas – natūralios išvaizdos pagrindas

Natūralaus makiažo pagrindas turėtų būti lengvas ir leidžiantis odai kvėpuoti. Korėjietiškas BB kremas yra puiki priemonė, kadangi jis ne tik suteikia lengvą maskavimą, bet ir dažnai turi papildomų naudingų savybių: drėkina odą, apsaugo nuo saulės ir išlygina odos toną. BB kremas puikiai prisitaiko prie natūralios odos spalvos, todėl atrodo itin subtiliai ir natūraliai.

Norėdami naudoti BB kremą, tepkite nedidelį kiekį ant veido pirštų galiukais arba specialiu šepetėliu ir švelniai paskirstykite visą veidą. Jei reikia papildomo maskavimo tam tikrose vietose, galite padengti dar vieną ploną sluoksnį. Dėl lengvos tekstūros korėjietiškas BB kremas atrodo kaip antroji oda, neperkraunant jos ir nesukuriant storos makiažo sluoksnio.

Švelnios spalvos išryškinimas

Natūralus makiažas – tai šviesių, odai artimų spalvų naudojimas, kurios lengvai susilieja su veido oda. Vienas iš geriausių pasirinkimų yra korėjietiška dekoratyvinė kosmetika, kuri garsėja savo natūralių atspalvių paletėmis ir švelniomis tekstūromis. Pavyzdžiui, norint subtiliai išryškinti akis, rekomenduojama rinktis šiltus rusvus arba šviesiai rožinius atspalvius. Venkite per daug intensyvių spalvų – tai padės išlaikyti subtilų ir natūralų vaizdą.

Naudodami švelnias akių šešėlių spalvas, lengvai paryškinkite akių vokus. Jei norite, galite naudoti ploną akių kontūro liniją, tačiau ji turėtų būti kuo švelnesnė ir vos pastebima, kad neperkrautų akių makiažo.

Blakstienos taip pat turėtų atrodyti natūraliai. Rinkitės blakstienų tušą, kuris lengvai pakelia ir prailgina blakstienas, tačiau nesuteikia per daug storio ar dirbtinės išvaizdos. Venkite blakstienų priauginimo efektą suteikiančių tušų.

Skaistalai ir švelnus lūpų dažymas

Natūraliam įvaizdžiui suteikti švelnų spindesį padės skaistalai. Rinkitės šviesius persikinius arba rožinius atspalvius. Šiek tiek skaistalų padės atgaivinti veido spalvą ir suteikti veidui jaunatviško švytėjimo.

Lūpų dažai natūraliame makiaže turėtų būti minimalūs. Korėjietiška dekoratyvinė kosmetika siūlo daugybę lūpų dažų, kurie turi subtilius ir švelnius atspalvius, pavyzdžiui, nude, rožinius ar persikinius. Naudodami tokius dažus, lengvai išryškinsite lūpų liniją be intensyvaus efekto. Jei norite dar natūralesnio rezultato, galite naudoti tik lūpų balzamą arba blizgį.

Apibendrinimas

Natūralus makiažas nėra sudėtingas, tačiau svarbiausia čia – tinkamos priemonės ir subtilus prisilietimas. Korėjietiškas BB kremas ir korėjietiška dekoratyvinė kosmetika suteikia puikias galimybes sukurti lengvą, natūraliai atrodantį makiažą, kuris pabrėš jūsų natūralų grožį, neperkraudamas odos. Rinkitės švelnias, natūralias spalvas, ir jūsų makiažas atrodys gaivus ir elegantiškas visą dieną.

Scroll to Top